Notícies

Reunió de coordinació entre l’ADF Alt Maresme i la Policia Local de Santa Susanna

General
Reunió dels responsables de la Policia Local de Sta. Susanna i el Coordinador Operatiu de l'ADF Alt Maresme

Aquest migdia, el Centre Cívic de Santa Susanna ha acollit una reunió entre l’ADF Alt Maresme i la Policia Local de Santa Susanna per establir sinergies entre els dos cossos d’emergències del municipi i protocols d’actuació en cas de necessitat.

Entre altres qüestions, s’ha acordat comunicar l’inici i fi de les guàrdies de l’ADF Alt Maresme als comandaments de la Policia Local per, en cas d’emergència o servei saber si poden comptar amb els voluntaris.

D’altra banda, es faran reunions periòdiques per tal d’establir plans d’actuació quan hi hagi esdeveniments que requereixin la presència dels voluntaris de l’ADF Alt Maresme, com poden ser serveis preventius de correfocs, castells de focs o activitats esportives en zones forestals.

La trobada també ha servit per establir formacions conjuntes o realitzar campanyes informatives i divulgatives conjuntament, entre d’altres.

A la reunió hi han estat presents el Coordinador Operatiu de l’ADF Alt Maresme, el Sotsinspector Cap i el Sergent Sotscap de la Policia Local de Santa Susanna.

Comparteix-ho: