Notícies

Guàrdies extraordinàries a causa del pic de calor

Prevenció
Un voluntari fent vigilància forestal

A partir de demà les temperatures faran un salt cap amunt i la calor serà l’autèntica protagonista fins dissabte, amb unes màximes que pujaran fins als 32 ºC en punts de la costa, fins als 37 ºC a la Catalunya Central i punts de les comarques de Girona i que s’enfilaran cap als 40 ºC en poblacions del Segrià, la Noguera, l’Urgell o les Garrigues.

Amb la pujada notable de les temperatures, també notarem l’entrada de pols sahariana, que s’intensificarà durant el dia i que veurem clarament al cap vespre, amb un cel ben terròs.

I aquesta calor també vindrà acompanya d’un increment del risc d’incendi forestal. És per això que, aquest dijous i divendres des de l’ADF Alt Maresme incrementarem la vigilància forestal als nostres municipis des de les 15.00 h. i fins a les 20.00 h. Aquestes guàrdies s’afegeixen a les habituals del cap de setmana, en el mateix horari.

Petit incendi a Tordera

Aquest dimecres, es va declara un petit foc de canyes i matolls al barri de Sant Pere, a Tordera. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses dotacions terrestres dels Bombers i un helicòpter bombarder. La ràpida intervenció dels cossos d’emergència va permetre que el foc quedés extingit en pocs minuts, sense haver de lamentar danys materials ni personals.

El telèfon d’emergències 112 va rebre l’avís als volts de les 20h.

Comparteix-ho: